IRM logo

nieuws

Maandag® verlengt huurovereenkomst in Breda

datum

deel artikel:

Facebook
LinkedIn
X
WhatsApp
Email
Threads

vragen?

Maandag logo

Maandag® verlengt huurovereenkomst in Breda

Na een marktinventarisatie heeft Maandag Interim Professionals ervoor gekozen om haar huurovereenkomst in kantoorgebouw ‘Hagepoint’ in Breda te verlengen. Bij deze keuze heeft een verdere verduurzaming van het gebouw een rol gespeelt.

Gebouw Hagepint heeft een oppervlakte van ruim 6.400 m2. Maandag huurt in het gebouw circa 440 m2 op de 6e etage. Het gebouw is gelegen in het katorengebied ‘Westerhage’ direct langs de snelweg A16. Op loopafstand bevindt zich station Breda/Prinsenbeek. Medehuurders in het gebouw zijn onder andere PsyQ en ABAB accountants.

Maandag® detacheert al 30 jaar interim professionals. Dagelijks zijn er 4.000 professionals aan het werk vanuit 48 vestigingen in 16 steden. De mensen van Maandag® zijn ambitieuze mensen. Het zijn ondernemende types. Doorzetters, aanpakkers. Zij hebben altijd zin in maandag. 

Verhuurder werd bij deze verlenging geadviseerd door De Lobel & Partners – real estate experts in samenwerking met Intercity Real Estate Management die optreedt als beheerder van het gebouw. Maandag® werd geadviseerd door Parc Makelaars.  

Meer nieuws

27/08

‘Mensen willen onderdeel zijn van het bedrijf en zetten zich daar echt voor in’

22/07

Woonboulevard Drachten

17/06

AbbVie Logistics B.V. verlengt huurovereenkomst in Zwolle

Abbvie kantoor