/Kady Roohé treedt in dienst als Senior Credit and Financial Manager

Kady Roohé treedt in dienst als Senior Credit and Financial Manager

HOOFDDORP, 1 januari 2018. Mijn naam is Kady Roohé, ik ben 30 jaar en woonachtig in Assendelft. Samen met mijn vriend hebben wij twee prachtige kinderen. Beroepsmatig heb ik 10 jaar ervaring met administratie in het vastgoedbeheer. Werken met vastgoed is breed, dynamisch, uitdagend en leuk.  Geen dag is hetzelfde wat mij veel voldoening geeft.  Per 1 januari 2018 ben ik dienst getreden bij Intercity Real Estate Management als Senior Credit and Financial Manager. Deze functie bestaat uit een breed pakket administratieve taken inzake o.a. debiteuren- & crediteurenbeheer. Door mijn vastgoedervaring verwacht ik de werkzaamheden snel eigen te maken.

 

 

Kady Roohé
2018-07-31T08:43:10+00:00