Case Oudlaen 4, Utrecht

1.400 vierkante meter van grijs & grauw naar groen & glamorous

De nieuwe energie van Oudlaen 4

Een aantal jaar geleden stond er een grauw, verouderd gebouw aan de Oudlaen. Zonde, want de locatie is geweldig. Wij herkenden hier een mooie kans. Nu staat hier één van de meest duurzame en aansprekende gebouwen van Utrecht. Een adres om trots op te zijn.

Dit was geen renovatie maar een metamorfose. Het hele pand is van gevel tot garage aangepakt. Met de komst van de warmte-koudeopslag is ook diep onder de grond veel gebeurd. Een flinke klus, maar het resultaat mag er zijn. Oudlaen 4 is nu een aansprekend en energiezuinig pand, waar huurders zich graag mee identificeren.

“Over 20 jaar werk je hier nog steeds met plezier.”

Een nieuwe gevel en isolatieglas

Het pand kreeg een moderne isolerende gevel en HR++ glas. De warmte-koude-opslag onder het gebouw brengt het energieverbruik nog verder omlaag, en daarmee ook de servicekosten. Die lage energiekosten maken de huren extra aantrekkelijk. Wij bieden een top locatie met een frisse uitstraling tegen een zeer concurrerende prijs.

Een prettige plek maakt mensen productiever

Waar het gebouw vooral afgesloten kamers met lage plafonds telde, vind men hier nu lichte kantoren met inspirerende open ruimtes. Ook de gezamenlijke ruimtes kregen een flinke facelift. En daar knapt niet alleen het gebouw van op. Mensen voelen zich prettiger en werken vaker samen. Brede, open trappen doorbreken de rigide scheiding tussen de verdiepingen, waardoor collega’s op bovenliggende verdiepingen elkaar sneller opzoeken.

2018-07-31T08:44:18+00:00